Благомир Митрев: Искаме единствено „Феър плей”

След мача с Банско изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев бе видимо недоволен от ръководството на главния съдия Вихрен Манев.

След като отборът на Нефтохимик поведе с 2:0 през първото полувреме, реферът направи всичко възможно да доведе мача поне до равенство – смята Благо Митрев.

-Не мога да разбера на кого помагат арбитрите с такова съдийство – каза Изпълнителният директор на Нефтохимик. Ние имаме един млад и перспективен отбор, който играе Феър плей. Така е в Бургас, така е и при гостуванията ни. Не искам да коментирам съдийството, всеки, който е бил на мача може да си направи изводите, ние искаме честна игра и честно съдийство. Само това!

След като поведохме с 2:0 реферът направи всичко възможно да помага на домакините. И успя. Никаква дузпа, неотсъдени ред нарушения в наша полза. На кого помага така, не на играта със сигурност – продължи Митрев. Затова и футболът ни е в това състояние. Затова и хората се отдръпват от стадионите. Необходими са промени и то веднага, за да върнем хората на стадиона и отборите ни да са конкуретни в Европа – завърши Митрев.