Васил Калоянов: ЦСКА е име, но ние ще търсим победата

_T8G8741Централният нападател на Нефтохимик Васил Калоянов се срещна и разговаря днес с журналисти от Бургас. Той отговори кратко на няколко въпроса пред официалния сайт на Нефтохимик. Ето какво каза нападателят по повод предстоящия двубой с ЦСКА в столицата:

– Васко, ти играеш като титуляр от началото на сезона. Как се чувстваш и има ли конкуренция в отбора на твоя пост?
– Това че играя като титуляр или не играя решава треньора. Аз се старая да оправдая доверието и се раздавам на терена. Смятам, че щом в отбора има конкуренция за всеки пост, нещата ще се получават все по-добре.

– Каква е обстановката преди мача с ЦСКА? Какво си говорите в съблекалнята за предстоящия мач?
– Всичко е нормално. Тренираме и се готвим като за всеки предстоящ мач. Вярно ЦСКА си е ЦСКА, но това за нас няма значение. И в мача в събота ние излизаме за победа.

– Смяташ ли, че закъснялата селекция в ЦСКА и недоброто сработване на отбора ще бъде плюс за Нефтохимик в събота?
– Ние също сме сравнително нов отбор. Заедно сме малко повече от месец. Значи и при нас има какво да се желае по отношение за сработването. Ние се стремим с всеки мач да играем по-добре и ще се опитаме да го покажем и на Армията.

– Нефтохимик изигра 3 срещи в домашни условия и само едно гостуване в Ловеч. Как ще се представи отборът във втория си мач навън?
– Пак ще се повторя. Ще играем за победа, но и противникът ще иска същото. Смятам, че ще се представим доста по-добре от гостуването в Ловеч. Желанието ми е аз и моите съотборници да изиграем един мач на добро ниво и да зарадваме нашите привърженици, които сигурен съм и в София ще са с нас!