Видео и разбор преди тренировката на нафтата днес

Наставникът на нафтата Димчо Ненов и неговите помощници са изгледали няколко пъти записът на мача с Видима Раковски през двата почивни дни след мача с Видима.

Според старши треньора на шейховете, детайлния преглед на ситуациите за пореден път е доказал, че играчите на Нефтохимик, не са играли с пълните си възможности, което е довело и до равенството. Ненов ще направи необходимите корекции, като в предстоящия двубой в неделя срещу Чавдар Етрополе, ще даде възможности за изява и на други футболисти. На тренировката днес треньорския щаб ще покаже слабостите на отделни играчи и звена в мача с цел избягване на подобни грешки занапред. Треньорите са притеснени от на моменти прекалено „меката” и предппазлива игра на някои от футболистите. Върху това ще се акцентира в подготовката за предстоящия двубой.

Старши треньорът на нафтата се надява в отбора да няма сериозно контузени футболисти, въпреки оплакванията на някои от играчите след мача. Димчо Ненов смята, че играта на домакините е била твърда, но в никакъв случай не и груба, а неговите футболисти трябва да свикнат колкото се може по-бързо с този начин на игра, особено при гостуванията.

Тренировката днес е от 18 часа на базата в квартал Долно Езерово.