Връчват награда на Емо Манев преди мача с Видима

IMG_3628Преди началото на двубоя Нефтохимик – Видима, който е днес от 18 часа ще бъде връчена наградата на Емануил Манев, който след гласуване на феновете бе избран за играч на есенния полусезон. Младежкият национал заслужи приза след многото добри игри, които регистрира за клуба в първата половина на първенството.

При победа на Нефтохимик днес, отборът ще се откъсне с 5 точки пред втория Раковски и шест и повече пред останалите преследвачи. За мача на Лазур със сигурност отпадат трима футболисти – вратарят Цветан Димитров, който все още не е напълно готов за игра, Жак Коен и Борис Ачам, които очакват документите си от предишните си клубове. Двамата очакват картотекиране до края на седмицата, докато вратарят Цветан Димитров ще е на линия за игра в средата на март.

Двубоят с Видима предизвиква много сериозен интерес в Бургас. Дебютният мач на шейховете ще бъде посветен на легендарния футболист Велиян Парушев, а всички приходи от продадените билети, както и тези, събрани в урните на стадион Лазур, ще бъдат предадени на семейството на любимеца на бургаската публика.

Билети за мача ще се продават днес следобед на касите на стадион Лазур. Цените са – 1 лев за ученици и пенсионери, 3 лева за всички сектори, 5 лева за ложи Изток и Запад и 10 лева за ВИП ложата на стадиона.