Всички приходи от първия мач на Нефтохимик на Лазур – за семейството на Велиян

big_0676915Сметката за набиране на средства, която семейството на Велиян Парушев откри ще остане действаща до края на първенството. В нея приятелите и привържениците на футбола ще могат да направят своите дарения в подкрепа на семейството на футболиста. Това обяви днес изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев след разговор със съпругата на Парушев.

Велиян има дъщеря, която е студентка в Бургаския свободен университет и по-малък син, който е ученик.

От „Нефтохимик 1962” обявиха, че всички приходи от продадени билети за двубоя, с който ще се открие пролетния полусезон на Лазур, ще бъдат предоставени на семейството на бившия капитан на шейховете. Както вече съобщихме в ход е организирането на още две благотворителни прояви. Първата от тях приятелски мач между отборите на Сливен и Нефтохимик на стадион Хаджи Димитър и през май мач между звездния тим на Нефтохимик от 90-те години и сборен отбор ветерани на ЦСКА, Сливен и други известни футболисти, който е предвиден да се играе на стадион Лазур.

Феновете на нафтата също предприемат офанзива. На първия домакински мач срещу Видима Раковски те ще поставят две урни, в които всеки ще може да даде своята лепта в подкрепа на семейството на големия бургаски футболист.

Ето и номера на дарителската сметка:

ИНВЕСТБАНК АД
Велиян Парушев Митев
IBAN BG43IORT73785000463900
BIC : IORTBGSF, БAE IORT7378