Ганчо Евтимов наказа Лудогорец

_MG_3858Централният защитник и капитан на Нефтохимик от близкото минало, а сега треньор на старшата възраст Ганчо Евтимов, отбеляза първият гол за победата на неговия „СИОН” в демонстративен мач срещу Лудогорец на турнира за Купата на Ариана.

Евтимов направи самостоятелен рейд през цялото игрище като навърза 3-4 от футболистите на шампионите. Топката обаче му бе избита и се наложи той да изпълни тъч. Опитният футболист видя, че младият вратар на Лудогорец Аргилашки е излязъл малко по-напред и с техничен удар по земя прокара топката през ръцете му за 1:0.
Вторият гол, с който бе оформен крайният резултат в мача, наблюдаван от стотици зрители на бургаския плаж, бе дело на Иван Динев.

След мача Евтимов сподели, че се чувства в отлична форма и се надява да предаде своя опит на младите футболисти в Нефтохимик, на които е треньор.

Победителите от „СИОН” освен че спечелиха Купата на Ариана, в края на месеца ще пътуват до Прага, за да изгледат на живо финала за Суперкупата на Европа между Челси и Байерн Мюнхен. След мача Евтимов ще разкаже на малките „шейхове“ за атмосферата по време на мача между два от най-силните отбори в Европа.