Два набора ще представят Бургас в международен футболен турнир

Родените през 2008, както и 2010 година състезатели от школата на ФК Нефтохимик ще представят Бургас на силен международен турнир в град Пловдив. Интересното е, че точно тези две възрасти са и с нови треньори, които вече втори месец работят усилено с младите футболисти.

За набор 2008 година, водени от Костадин Джамбазов предизвикателството започва на 10 февруари, като се очаква да срещнат по пътя си отборите на Ботев (Пловдив), Берое (Стара загора), Пирин (Благоевград), Хебър, Арда (Кърджали) и други елитни тимове.

Родените през 2010 година, водени лично от директорът на школата Николай Кръстев пък заминават за град Пловдив на 17 февруари, като те ще се сблъскат с отборите на Спартак (Варна), Марек (Дупница), Царско село (София), Локомотив (Пловдив), Ботев (Пловдив) и други български отбори.

Международният турнир „Kronos cup Plovdiv 2022“ ще се проведе в четири дни, съответно за набор 2008 – 10-13 февруари, а за 2010 седмица по-късно (17-20 февруари).

Да пожелаем успех на младите „шейхове“ и нека покажем, че ФК Нефтохимик и град Бургас не са изчезнали от футболната карта на България!