Две контроли за „шейховете“ през почивните дни

_V0X0356В събота от 12.30 часа Нефтохимик и един от най-прогресиращите отбори в региона -този на Мастер, ще изиграят втора приятелска среща помежду си в рамките на 15 дни. В първия мач на Кампуса „шейховете” победиха с класическото 3:0 съперниците си.

За неделя Нефтохимик също осигури съперник за контрола и това е тимът на Дунав Русе. Мачът ще се играе от 15 часа като мястото ще бъде обявено утре след края на двубоя с Мастер. Дунав Русе е един от кандидатите за завръщане в Б футболната група, след като дълги години отборът играеше в професионалния футбол. След първия полусезон русенци изостават на точка от водача в СИ В група Добруджа.

За двете контроли старши треньорът Димчо Ненов няма да дели отбора на две групи, а всички футболисти ще бъдат готови да влязат в игра. В същото време Ненов призна, че възнамерява да прави малко смени, като тежестта в двата мача падне на различни играчи. Така треньорът цели да настрои психиката на младите играчи в готовност за предстоящите тежки мачове през сезона.

Двубоите в събота и неделя ще пропуснат вратарят Цветан Димитров, Диян Лефтеров и Стамен Ангелов, които се подготвят на облекчен режим. Останалите футболисти са добре и ще бъдат на разположение на Ненов.

Повече подробности за двете контроли, както и информация за местата им за провеждане ще намерите в официалния сайт на клуба в събота сутринта.