Димитър Николов: Няма да пестя енергия и усилия, за да привличаме нови спонсори за Нефтохимик

IMG_6978 (Small)Кандидатът за кмет на Община Бургас Димитър Николов се срещна с ръководството, треньорите, футболистите и феновете на Нефтохимик, за да обсъдят заедно визията за бъдещето на клуба. По време на срещата беше излъчен и кратък филм за успехите на Нефтохимик и сегашното състояние на базата, с която разполага.

Срещата откри административният директор на Нефтохимик Николай Тодоров, който връчи благодарствено писмо на кмета Николов, в което се казва: „Благодаря Ви за това, че винаги сте насреща, за да изслушате проблемите ни и за да споделите радоститеIMG_7010 (Small) ни! Помощта, която ни оказвате през годините е ключова за развитието на „Нефтохимик“.

Николов увери, че предстои реконструкция на спортен център „Изгрев“ и че базата в ж.к. „Славейков“ също ще бъде завършена в най-кратки срокове. „Надявам се в следващите години икономиката на Бургас да помогне повече компании да се включат в процесите на спонсорство на отбора. Аз няма да пестя енергия, усилия и аргументи, за да привличаме такива спонсори.“ – заяви Димитър Николов.

IMG_7018 (Small)Основният спонсор и собственик на Нефтохимик Павел Бошнаков също изрази надежда, че клубът ще достигне нови върхове в развитието си: „Надявам се господин кмета да ни помогне да намерим по-мощен спонсор от „Мастърхаус“, за да видим Нефтохимик в „А“ група и то в първите места на „А група“ и, дай Боже, в Шампионска лига.“ – каза той.

На срещата присъстваха и председателят на Комисия „Младежки дейности и спорт“ към ОбС Бургас Калчо Боев и директорът на Общинско предприятие „Спортни имоти“ Живко Иванов, които също заявиха подкрепата си към развитието на футбола в Бургас.