Димчо Ненов: Добър завършек на сезона

След края на мача мобилният телефон на треньора Димчо Ненов прегря от обаждания. Въпреки това, наставникът на нафтата изглеждаше спокоен, след като неговия тим победи доскорошният лидер в групата и то на неговия стадион с 2:1.

Ето какво каза той пред официалния сайт на Нефтохимик:

„Искам да благодаря на стотиците фенове, които пропътуваха разстоянието до Плевен и отново ни подкрепиха безусловно. Специална благодарност и на хилядите, които в мислите си бяха с нас, въпреки, че не бяха на стадиона. Всички чувстваме тази подкрепа и за радост успяваме да се отблагодарим и да оправдаем високите очаквания към нас до момента – каза Ненов.

„За мача няма какво толкова да кажа. Победихме основен конкурент за А група. Трябва да призная, че имаше един момент в края на първото полувреме, когато изпуснахме инициативата, но през второто полувреме показахме по-добра игра и смятам, че заслужено победихме” – отбеляза треньорът.

„Първи сме в класирането, но ни чака още много работа и сериозна подготовка за пролетта. Ако искаме да играем догодина в А група, трябва да продължим да вървим нагоре – завърши Ненов.