Димчо Ненов, Емо Манев и Живко Петков се срещат с медиите

Neftohimik123Старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов ще отговаря на журналистически въпроси в четвъртък от 11.30 часа в Спортен център Изгрев. На срещата с медиите ще присъстват и двамата младежки национали Емануил Манев и Живко Петков, които станаха играчи съответно №1 и №2 в класацията на феновете на нафтата за есенния полусезон.

Отборът тренира днес на Кампуса край Сарафово. В тима има няколко футболисти с леки оплаквания, но и те тренираха с основната група. Двама от играчите се подготвяха отделно. Живко Петков изигра 90 пълни минути с младежките национали на контролата със Сърбия вчера, но самия той заяви, че се чувства много добре и е готов за следващото предизвикателство пред отбора в Разлог. От утре той ще тренира наравно с останалите си съотборници. Емануил Манев също няма проблеми и със сигурност ще попадне в групата за Пирин.

Не така стоят нещата с халфа Галин Димов, който разтегна мускул в срещата с Банско преди 10 дни в Бургас. Най-вероятно той няма да бъде възстановен за мача в събота, въпреки, че все още съществува вероятност и той да попадне в групата за тежкото гостуване на отбора.

Утре отборът ще тренира на две групи, след което ще направи възстановяване.