Димчо Ненов критичен: Резултатът от контролата не е приоритет

IMG_3132След края на мача с Берое потърсихме мнението на старши треньора на Нефтохимик Димчо Ненов, който отговори на въпроси на официалния сайт на Нефтохимик www.neftochimic.com
– Г-н Ненов вашия коментар за мача.
– Получи се много добра проверка. Много добър терен с оглед сезона, сериозен съперник с добри футболисти и треньор. Всички условия за една проверка на моментното състояние.

– Нанесохте първа загуба на Берое в контролите.
– Резултатът от тези мачове не е приоритет. Нас ни интересува играта ни и новите момчета да се впишат колкото се може по-добре в състава.

– Каква оценка ще дадете на своите футболисти?
– Видях доста слабости, по-които започваме работа още от утре. Други продължаваме да чистим в движение. Има много работа, но има и време до началото на сезона. Най-важното е, че момчетата подхождат отговорно в двубоите.

– В почти всеки мач някои от новопривлечените футболисти бележи. Така бе и днес.
– Да, хубаво е че момчетата се стараят и се влагат. Не искам да отличавам никого. Нефтохимик е и ще бъде тим с отборен дух. След като го има – ще дойдат и резултатите. Това е важно за мен. Не е толкова важно кой е отбелязал, или подал за гол.

– Какво предстои до края на седмицата?
– Тренираме двуразово до края на тази седмица. Иска ми се да няма повече контузии и всички момчета да са здрави за началото на сезона. Предстои ни мач с Мастер в събота. Искаме да играем на естествен терен, ако и времето позволява. Имаме и още предложения за контроли, но все още изчакваме и ще се съобразим с времето и състоянието на футболистите.