Димчо Ненов: Можем да отстраним Пирин

Старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов и Велин Дамянов участваха в заключителната пресконференция на Нефтохимик.
Ето мнението на старши треньора на нафтата, за предстоящия двубой с Пирин Гоце Делчев.
-В отбора сме пределно мобилизирани за последния двубой тази година. Имаме сили да отстраним отбора на Пирин, който е един от добре представящите се отбори в А група. Гледахме няколко срещи на противника и мога да кажа, че за тях фактора чужд терен не е от голямо значение. Показаха го и в мача с Локомотив Пловдив. Но ние гледаме нашата игра и нашето представяне – сподели Ненов.
В последните две седмици изиграхме една контрола и мисля, че това няма как да не се отрази на ритъма на футболистите. Програмата за мачовете за купата не е добре съобразена с отборите от Б група, които две седмици само тренират, докато, както е и в нашия случай, съперниците играят мачове. Това не го казвам като оправдание. Ние ще изиграем този мач на върха на възможностите си и с пълно себераздаване – завърши треньорът на Нефтохимик.

В отбора няма контузени футболисти и всички се готвят максимално концентрирано и отговорно за последния мач през годината. Ненов не пожела да разкрие дали ще има промени в основния състав, но той е твърдо убеден, че в групата от 18 футболисти, която ще пътува за мача, всеки един може да е титуляр.

Отборът днес и утре ще тренира на базата в Долно Езерово, а в за Нова Загора ще пътува сутринта в деня на мача.