Димчо Ненов преди гостуването на Септември /Симитли/: За да се извиним за представянето ни от миналата седмица, трябва да покажем характер в оставащите мачове

IMG_4410 (Small)Нефтохимик ще гостува на Септември /Симитли/ в среща от 24 кръг на първенството. Двубоят ще се проведе на 16 април /събота/, от 17:00 часа, на спортен комплекс „Спартак“, с. Крупник.

„Предстои ни трудно гостуване. В отбора на Симитли се събраха добри футболисти. Треньорът им Тодор Киселичков е познат на бургаската общественост. Човек, който се развива в професията и със сигурност е запознат с нашия отбор. За да се извиним на феновете, на собствениците на клуба и на самите себе си за това, което представихме миналата седмица, трябва да покажем характер в мачовете, които остават до края на първенството. Имаме доста кадрови проблеми, но това е част от играта и няма какво да се оправдаваме. Хората, които ще излязат в събота на терена, трябва да покажат съвсем друго отношение към футбола и към марката Нефтохимик, защото нито феновете, нито хората, които издържат клуба не заслужават това, което им представяме.„ – коментира помощник-наставникът на тима Димчо Ненов.