Диян Лефтеров и Стамен Ангелов пропускат контролата с Берое

IMG_3194Със сигурност двама от футболистите на „шейховете” ще пропуснат двубоя срещу елитния Берое на стадиона в Нова Загора днес. Това са Диян Лефтеров и Стамен Ангелов. Лефтеров бе на преглед в столицата, където след ядрено-магнитен резонанс се установи, че няма сериозна контузия на коляното. Все пак бранителят ще почива до края на седмицата, преди отново да поднови тренировки. Радостното е, че Лефтеров ще бъде напълно възстановен до последните мачове на отбора с Черно море Варна и Амкар Перм. Подобна е и ситуацията със Стамен Ангелов. Халфът разтегна мускул и се наложи да почива две седмици. Футболистът вече тренира и до десетина дни ще е напълно готов за игра.

Под въпрос за срещата остава младежкият национал Емануил Манев. В последните няколко дни той тренира на облекчен режим, но вече се чувства по-добре. Решението дали Манев ще влезе в игра ще бъде взето след като се преценят на място теренните условия на стадиона в Нова Загора.

Всички останали футболисти на Нефтохимик са на разположения на старши треньора и могат да вземат участие в контролата. Началото на мача между Нефтохимик и Берое е в 14.30 часа.