Интензивни тренировки за футболистите на лагера в Казанлък

IMG_5321
Изключително доволни останаха треньорите и футболистите на Нефтохимик от предоставените условия на лагера в Казанлък. Вчера отборът пристигна в късния следобед в подбалканското градче и веднага се настани в хотела.

Играчите обаче нямаха никакво време за почивка, а направо облякоха новите тренировъчни екипи и излязоха на първа тренировка на терена в града. За двама от легендите на нафтата, сега треньори – Антон Спасов и Станимир Димитров обстановката там е много добре позната, т. като и двамата тръгнаха от тима на „Розите” преди да дойдат в Бургас. След 60 минутна тонизираща тренировка с топка и много настроение, играчите се прибраха в хотела.

След вечеря футболистите бяха запознати с плана за лагера и тренировките за предстоящия ден. Днес отборът тренира два пъти – сутринта от 9.30 и следобед от 18 часа. Вечер в 22.30 часа играчите трябва да са по стаите и да почиват. Същото се отнася и за времето от 14 до 16 часа.

Утре отборът ще тренира сутринта, след което Антон Спасов ще направи разбор и ще раздели играчите на два състава за предстоящия мач с Литекс. Двубоят е планиран за събота от 18 часа, но са възможни и промени в зависимост от температурите в града на люляците.