Кадрови проблеми в отбора на Нефтохимик преди срещата с Лудогорец 2

IMG_3216Преди гостуването на дублиращия отбор на Лудогорец /Разград/, в състава на Нефтохимик има сериозни кадрови проблеми. Старши-треньорът Диян Петков със сигурност няма да може да разчита на четирима футболисти, а други двама са под въпрос.

В групата за мача няма да влязат нападателят Борислав Борисов и централният защитник Тихомир Трифонов, които са наказани от ДК на БФС с лишаване от състезателни права за един мач. Срещата със сигурност пропускат и Стоян Кижев, който има проблеми с бедрения мускул от миналата седмица, както и Владислав Мисяк, който вчера също получи травма на бедрото по време на тренировка. Днес и двамата не се включиха в занятието, на стадион Българово.

Под въпрос е и участието на полузащитниците Цветан Филипов и Даниел Гаджев. Филипов е с вирусна инфекция и е възможно да не успее да се възстанови до понеделник. Гаджев има скъсани влакна на адуктора след срещата с Верея /Стара Загора/. Днес той тренира на облекчен режим, заедно със Живко Хаджиев, който има проблеми с глезена. Очаква се Хаджиев да се възстанови за срещата, но участието на Гаджев и Филипов е под въпрос.