Касите на Лазур отварят днес в 17 часа

_R1W8528Тази вечер от 21 часа на стадион Лазур ще се изиграе първата среща от 6-тия кръг за първенството на А футболната ни група между Нефтохимик и Локомотив Пловдив. Двубоят противопоставя два отбора, които са съседи в класирането и имат равен точков актив от по 7 точки.

Интересът към двубоя е голям, затова и касите на стадиона ще отворят днес в 17 часа или 4 часа преди неговото начало. Билетната каса за фенове на гостите ще отвори в 19 часа.

Както вече ръководството на Нефтохимик обяви в началото на седмицата, билетите за двете ложи Изток и Запад ще бъдат с цени само от 6 лева, като това се прави, за да могат повече зрители да гледат мача в една европейска обстановка.
Цените за всички останали сектори, както и за гостите са 4 лв. Желаещите да гледат мача от ВИП ложа Център ще влизат на стадиона с билет от 20 лева. Деца до 12 години влизат безплатно, но задължително с придружител.

Молбата на ръководството на Нефтохимик е желаещите да присъстват на мача да не изчакват последния момент, за да се избегнат затруднения по влизане в спортното съоръжение.