Костадин Джамбазов: Водим разговори с потенциален инвеститор

2013-06-19 09.38.49Изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов, заяви пред официалния сайт на клуба че ръководството води разговори със сериозен инвеститор, който е проявил интерес към отбора. Към този момент разговорите са в напреднала фаза, но е твърде рано да се обявяват конкретни параметри.

– В момента заедно със собствениците преговаряме със сериозни инвеститори за бъдещето на клуба – заяви Джамбазов. Мога да кажа, че за разлика от общоприетата практика в България, ние говорим за един средносрочен план за развитие на отбора. В него влизат много параметри, с чието изпълнение да се осигури не само участието на отбора в А група, а и трайното присъствие в елита – каза Джамбазов. Затова разговорите продължават като навлизаме в детайлите.
Смятам, че до седмица ще има резултат, който всички желаем да е позитивен за нашия клуб. Когато това се случи, ще го обявим официално на пресконференция. Всички искаме преговорите да завършат успешно.

Благодаря на медиите за големия интерес, който проявяват към Нефтохимик, но ги моля за малко търпение, за да приключим успешно това, което всички очакват, а то е свързано с доброто бъдеще на нашия клуб – завърши изпълнителният директор на Нефтохимик.

Утре той се присъединява към лагера на отбора в Казанлък, като се предвижда да остане няколко дни и да проведе разговори с всеки от футболистите. Той ще пътува и до Ловеч, за да изгледа на живо първата контрола на Нефтохимик, която е утре от 18 часа срещу Литекс.