Костадин Джамбазов: Обстановката в тима е много добра, готвим се отговорно за старта на сезона

1017423_271180296357073_959280275_n
Изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов отговори на журналистически въпроси преди тренировката на Нефтохимик в Долно Езерово.

– Обстановката в нашия отбор е добра. Виждате, че въпреки многобройните писания, футболистите се готвят отговорно и най-важното с усмивки и добро настроение за старта на сезона. Налага се дори в тренировките да ги спираме, за да не се получи някоя нежелана травма, защото се хвърлят в заниманията като в официални срещи- каза Джамбазов. Разбира се това, което се пише в медиите няма начин да не даде отражение на психиката, затова вижте дали негативните оценки, които се дават, отговарят на действителността – заяви още бившият футболист.

Джамбазов добави още, че всеки ден разговаря със собственика на клуба Николай Филипов, който му е заявил, че очаква победа още в първия кръг на сезона, въпреки класата на съперника от Ловеч.

След като поговори насаме с футболистите, Джамбазов във видимо добро настроение жонглира с топка на терена и показа футболни умения пред феновете дошли да гледат тренировката.