Костадин Джамбазов разговаря с футболистите преди тренировката днес

2013-06-19 09.38.36Тази сутрин футболистите на Нефтохимик проведоха редовното си занимание на базата в Долно Езерово. Всички футболисти присъстваха на тренировката, която бе предпоследна преди заминаването за лагер в Казанлък утре.

Преди тренировката новият изпълнителен директор на тима Костадин Джамбазов разговаря с футболистите. Той увери, че ръководството търси начини в най-скоро време да бъдат изплатени всички дължими суми на играчите, заработени от тях. Идеята е това да се случи до края на месеца.

Джамбазов отрече категорично по-рано появили се информации, че Нефтохимик ще преотстъпи лиценза си на ЦСКА.
-Това не отговаря на истината, каза той. Продължаваме подготовката си по-план, търсим нови съперници за контроли. Утре отборът заминава за лагер в Казанлък и в следващите 10 дни футболистите ще се подготвят там – завърши той.

По време на лагера ще бъдат тествани няколко футболисти, играли в различни отбори на А група. Отборът ще търси и съперник за трета контрола на свободната дата 26-ти юни. Както вече е известно на 22-ри шейховете ще играят с Литекс, а за 29-ти е планирана контрола с Раковски.