Костадин Джамбазов: Феновете винаги са били до нас, нуждаем се от тях и в събота

ca4kataikrastevСпортно-техническият директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов заяви, че се надява на мощна подкрепа от страна на публиката в първия мач от първенството срещу Локомотив (Мездра). Тази събота в 18:30 часа „шейховете” ще се завърнат триумфално на своя стадион „Лазур”, който вече е с изцяло нов облик.

„Мисля, че отборът е готов за първия официален мач срещу Локомотив Мездра. В тренировките футболистите демонстрират огромно желание да покажат това, което могат и се надявам да спечелим”, каза за клубния сайт Костадин Джамбазов.

Той изрази задоволство от проведената подготовка и изиграните контроли.

„Играхме със сериозни противници, за да си сверим часовника. Получиха се хубави неща като организация в играта, отборът е сплотен и остава само треньорът Радостин Кишишев да подбере точните хора, с които да започнем. Успяхме да привлечем всички футболисти, които искахме. Мисля, че те ще вдигнат нивото на отбора”, добави спортният шеф на Нафтата.

„Изключително съм благодарен на хората, които са до отбора, на всички фенове. Даже когато играехме в най-ниското ниво на футбола, те идваха и ни подкрепяха. Винаги бяха до нас. Силно се надявам в събота да дойдат колкото се може повече хора, защото ние в този труден момент, в това ново начало, имаме нужда от всеки един фен и от всеки един, който обича отбора си и милее за него”, завърши Джамбазов.

Утре в 12:30 часа в конферентната зала на стадион „Лазур” старши треньорът Радостин Кишишев ще даде официална пресконференция преди старта на първенството.