Коста Янев на линия за дербито, Диян Лефтеров готов за игра

4Капитанът на Нефтохимик Коста Янев, който получи травма на глезена в мача с Любимец, вече тренира наравно с останалите си съотборници и ще влезе в групата за мача в петък. Коцето „стисна Зъби” и въпреки болката не преустанови занимания, въпреки съветите на лекарския щаб. Така 4 дни след контузията, опитният халф е напълно готов за игра и се очаква отново да изведе нафтата с капитанската лента.

Друг любимец на феновете – Диян Лефтеров вчера взе участие в контролата с Мастер и остана на терена едно полувреме. Бранителят е напълно възстановен от операцията на менискус, която претърпя преди месец и половина. От треньорския щаб зависи дали ще гласува доверие на Лефтеров в предстоящия мач. Любимецът на зелената агитка има все още да наваксва във физически план, но според самия него се чувства отлично и е готов за игра.

Днес стана ясно , че на пресконференцията на Нефтохимик, която е утре от 11 часа в Спортен център Изгрев, футболистът който ще се срещне с журналисти е капитанът на тима Коста Янев, който има опит в дербита като това, което предстои в петък.

Веднага след брифинга отборът ще замине на традиционния си лагер в спа хотел Парк край Карнобат.