Людмил Киров: Общината трябва да помогне на Нефтохимик

Треньорът на Нефтохимик Людмил Киров даде да се разбере, че е благодарен за взаимната помощ, която са си оказали с Нефтохимик по време на битката за спасение във Втора лига и в крайна сметка от крайния резултат на съвместната работа между него и „шейховете“.„Поех отбора в много тежък момент, но с помощта на ръководството в лицето на Ники Маринов и Анелия Златкова, както и на футболистите, успяхме да стигнем до крайната цел, а именно да спасим отбора от изпадане. Помогнахме си взаимно. Аз на Нефтохимик, и отборът на мен. Крайният резултат е налице и нито за миг не съм съжалявал, че поех този клуб“, коментира Киров пред Novapress.

„Да, проблеми е имало, но във времената на пандемия къде ли няма проблеми. Г-жа Златкова е човек, който заслужава уважение за това, което се опитва да прави. Бяха изчистени доста стари задължения към бивши футболисти и се опитваше да прави каквото е по нейните сили. Искам да използвам трибуната, която ми давате, за да призова бургаската футболна общественост и Община Бургас да помогнат на отбора в този момент. Нефтохимик заслужава светло бъдеще и е голяма лъжица за устата на един човек“.

„Г-жа Златкова има нужда от подкрепа, защото и тя, и ние, не позволихме Нефтохимик да изпадне при аматьорите. Това беше най-лесно, но тази жена показа, че наистина милее за отбора. Сега е време да и се помогне, за да може отборът да върви напред“.„Огромни благодарности и към феновете на отбора, които са невероятни. Моят договор бе до края на сезона. За момента не знам какво ще правя за напред. Отворен съм за предложения. Престоят в Бургас ми бе изключително полезен и съм благодарен на хората в тима“.