Мениджъри не спират да предлагат играчи на Нефтохимик

IMG_5355Спортно – техническият директор на Нефтохимик Митко Трендафилов отрече информацията за идването на Слави Жеков в отбора на Нефтохимик. Техничарят от близкото минало коментира старанието на момчетата от отбора в тренировките. Въпреки много тежките натоварвания и високите температури, всички в отбора тренират с настроение.

Старши треньорът Антон Спасов е доволен от състоянието на Ивелин Янев – Мечката, който е в добра кондиция и още утре ще направи повторен дебют, макар и неофициален с екипа на Нефтохимик. Спасов коментира, че въпреки тежкото време и високите температури, тежките тренировки ще продължат. Натоварванията се понасят добре от футболистите, повечето, от които са на възраст около 20 – 22 години.

Следобед отборът ще има тактическо занимание, към което се очаква да се присъедини още един нов футболист, който ще премине проби. Той играе като офанзивен халф. Въпреки все още не съвсем сигурното финансиране на отбора за предстоящия сезон, в спортно-техническия щаб не престават да постъпват предложения за футболисти, които желаят да играят в отбора.

В сряда в София ще се състои заседание на шефове на клубовете от А група, на което ще бъде решено как да се разпределят постъпленията от телевизионни права. Очаква се първият транш към отборите от А група да е на стойност от около 114 000 лева.