Милен Гамаков с цял мач за националите

IMG_3441Пълни 90 минути изигра футболистът на Нефтохимик Милен Гамаков по време на първата контрола на тима в Германия. За съжаления нашите юноши загубиха двубоя от Айнтрахт Брауншвайг с 1:3.

Въпреки загубата Гамаков се е отличил с два хубави удара в очертанията на немската врата, които са парирани от вратаря на домакините. Той е направил и няколко добри извеждащи подавания към свои съотборници. Като цяло за представянето си футболистът на Нефтохимик е получил висока оценка от селекционера Владо Стоянов.

Старши-треньорът на нашия отбор коментира мача по следния начин: „Атмосферните условия и по-малките размери на изкуствения терен ни попречиха да покажем по-качествен футбол. Немците се приспособиха по-добре към условията за игра и оползотвориха почти всичките се положения за гол след детински грешки в нашата отбрана. За този лагер по една или друга причина не можем да разчитаме на 6-7 човека от основния ни състав и повикахме нови играчи, за да ги изпробваме. Защитата е почти изцяло нова и все още няма необходимия синхрон. Въпреки всичко резултатът не отговаря на показаното на терена завърши наставникът на юношите.“

На нашите предстои още един двубой до края на лагера в Германия.