Мишо Георгиев се прибра в Бургас

IMG_5387Футболистът на Нефтохимик Михаил Георгиев тази сутрин се прибра в Бургас. Играчът обърна глезен на вчерашната тренировка преди мача в Ловеч и това го лиши от участие в първата предсезонна контрола. Лекарският щаб на тима прецени, че е по-добре футболистът веднага да започне възстановителни процедури в Бургас. Очаква се възпитаникът на зелената футболна школа да бъде възстановен до десетина дни и да започне тренировки, след завръщането на отбора от лагера в Казанлък.

С леки проблеми от мача е Галин Димов. В средата на първото полувреме той бе грубо подкосен от играч на домакините, който влезе с бутоните напред в краката на бургаския футболист. Въпреки болката Галин завърши полувремето, след като мястото бе обезболено. Травмата няма да попречи на футболиста да тренира нормално въпреки болката, която изпитва в глезена.

Цветомир Цонков също пропусна тренировката, след като получи почивка от Антон Спасов. Халфът бе на крачка от изравнителен гол в мача вчера. Веднага след изпълнението на удар от центъра при първия гол на Литекс, Цонков с удар от 50 метра прехвърли вратаря на домакините, но за щастие на стража, топката се плъзна по горната греда и мрежата, но от външната страна и излезе в аут.