Млади таланти се присъединиха към Нефтохимик

Две нови попълнения се присъединиха към селекцията на Нефтохимик преди първата контрола от зимната подготовка. Роденият през 2004 година Рамис Исмаилов, който е юноша на Нефтохимик, но преминал през редиците на градския съперник, където записва и своя официален дебют за представиятелния им отбор в Трета лига. Рамис е атакуващ полузащитник с функции, както в центъра, така и на фланга.

Вторият присъединил се е Янислав Янев също от Черноморец Бургас. Янислав е роден през 2005 година и е с по-дефанзивни функции, като може да играе като централен защитник и дефанзивен халф.

Двамата ще помогнат на състава за изпълнението на поставената цел, а именно промоция за по-горна група. Също така със сигурност ще помогнат и на юношите старша възраст, които както представителния отбор продължават без загуба в първенството.

Рамис и Янислав бяха приветствани от директорът на детско-юношеската школа на клуба Николай Кръстев, който им пожела здраве и успехи със зелената фланелка.

Много съм доволен от това, че успяхме да привлечем тези млади талантливи футболисти и смятам, че със сигурност ще ни помогнат в целта. Продължаваме да налагаме млади футболисти и да показваме, че това е пътят, коментира старши треньора на представителния отбор Станислав Жеков.