Момчил Желев: Момчетата знаят какво се иска от тях

IMG_3801Капитанът на Нефтохимик Момчил Желев взе участие в днешната пресконференция на Нефтохимик преди началото на пролетния полусезон. Опитният полузащитник пропусна последните две контроли на своя отбор поради простудно заболяване, но от началото на седмицата тренира наравно с останалите си съотборници. Той отговори на няколко въпроса пред официалния сайт на Нефтохимик:

– Момчиле, като капитан на отбора, смяташ ли че момчетата са готови за старта на сезона?
– Мисля, че подготовката премина на добро ниво и всички в отбора са подготвени оптимално за предстоящия сезон. Нещо повече – ние сме готови за 12 победни мача през пролетта.

– Все пак доста нови момчета дойдоха в отбора, успяхте ли да се сработите?
– Времето не бе много дълго като период за сработване, но смятам, че резултатите, а и самата игра в контролите показа, че нещата на терена стоят добре. Освен това мисля, че всеки знае за какво е в Нефтохимик. Твърдо преследваме А група и това ще доказваме във всеки мач.

– Очакваш ли по-мощна подкрепа от страна на феновете?
– Нефтохимик е отборът на Бургас, който има най-много фенове и това не е тайна за никого. Сега времената са трудни и хората имат да решават много проблеми. Ние чрез футбола обаче ще се опитаме да им доставим радост и затова аз и момчетата каним всички, които обичат да гледат футбол и да се радват на победите на своя отбор, да дойдат на стадион Лазур, да ни подкрепят и да се забавляват.