Нафтата без трима титуляри срещу армейците

neftohimikОтборът на Нефтохимик ще излезе без трима от титулярите си в очаквания с огромен интерес в Бургас двубой срещу ЦСКА.

Двамата младежки национали Емануил Манев и Живко Петков, които станаха съответно футболист №1 и №2 за есенния полусезон в анкета на феновете, заминават на лагер за контролата със Сърбия на 26 март. Така те ще пропуснат шанса да се изправят срещу един от лидерите в шампионата – ЦСКА.

Третият футболист, който със сигурност ще изгледа мача от трибуните на Лазур е халфът Галин Димов. Той бе принудително заменен в последния мач с отбора на Банско поради разтежение и ще се лекува поне още седмица. От лекарския щаб на тима очакват той да се възстанови до мача с Пирин Разлог.

Останалите футболисти тренират на пълни обороти. За днес са насрочени две тренировки на базата в Долно Езерово, като едната от тях е тактическа.

Днес футболистите, взеха своите заплати, които бяха забавени с няколко дни, след като кметът Димитър Николов спази обещанието си и преведе част от субсидията на Общината за клуба. До края на седмицата ще бъде приведен още един транш за Нефтохимик, с който ще бъдат погасени абсолютно всички задължения на клуба към играчите.