Нафтата замина в добро настроение за Казанлък

IMG_5321
Днес следобед 21 футболисти на Нефтохимик отпътуваха с клубния автобус за първия си подготвителен лагер в Казанлък. По-рано тази сутрин за града на розите заминаха помощникът на Спасов Станимир Димитров и администратора Димо Нейчев. На място те разпределиха стаите за футболистите и направиха инспекция на терените, където отборът ще се подготвя.

С групата футболисти в клубния автобус не се качиха вратарят Цветан Димитров и Неманя Младенович. Договорът на вратаря изтича на 30 юни и няма да бъде подновен, като Нефтохимик ще разчита на Евгени Караманов и Цветомир Цанков, като за трети вратар ще се търси млад, перспективен страж, който да трупа опит, покрай по-опитните си колеги.

В клубния автобус обаче се качи Цветомир Цонков, който продължава подготовката си с отбора. Очаква се още днес към отбора да се присъединят трима футболисти, които ще изкарат пробен период с отбора, а ако имат подготовка, могат да се включат още в събота в контролата с Литекс.

Непосредствено преди заминаване пристигнаха още два комплекта екипировка, която бе поръчана експресно на Красико спорт – фирмата, която облича Нефтохимик.