Нефтохимик с няколко промени в състава срещу Ботев

IMG_9169

Нефтохимик проведе първата си тренировка за седмицата. Футболистите изслушаха разбора за мача от старши треньора Антон Спасов, който проведе и дълъг разговор с играчите. След това отборът проведе 90 минутно занимание на базата в Долно Езерово.

Единствено Николай Чипев не се включи в тренировката, а въртеше обиколки край терена. Халфът има леко разтежение, което най-вероятно ще го извади от двубоя за Купата с Ботев в сряда. Самият футболист обясни, че чувства леко напрежения в лявото бедро, което постепенно отшумява. Според лекарския щаб на нафтата, травмата ще отшуми до ден – два и няма да има проблеми, халфът да е на линия за мача с Лудогорец в неделя.

Кевин Колибали тренира с отбора и в отсъствието на наказания Ангел Йошев  може да попадне в групата за мача. Такова е и положението с Антон Вергилов, който бе картотекиран в отбора, но бе изостанал  с подготовката си. Играчът вече е напълно готов за игра и очаква официалния си дебют със зелената фланелка.

След мача с Черно море Спасов ще направи със сигурност промени в състава като даде възможност за изява и на други състезатели. Тази сутрин отборът проведе последно занимание в Бургас, а следобед футболистите заминават за Пловдив. На място е планирана тонизираща тренировка, а в деня на мача ще се проведе традиционната сутрешна разходка.