Нефтохимик завърши наравно с Несебър в контрола

IMG_3263Нефтохимик и Несебър завършиха наравно 1:1 в контролата, която се игра на градския стадион в старинния град. Двубоят започна с едноминутно мълчание в памет на бившия капитан на „шейховете” Велиян Парушев, който бе изпратен по-рано през деня от стотици в Бургас.

В началото старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов заложи на Караманов, Лефтеров, Хашев, Молдованов, Желев, Димов, Шопов, Манев, Божинов и Смирнов. Лидерът в Б футболната ни група упражни териториален превес, но до сериозни опасности пред вратата на домакините не се стигна. На свой ред младия отбор на Несебър създаде също няколко опасности пред Караманов, но без завършващ голов удар.

През второто полувреме в игра влязоха всички футболисти на проби, като единствено пълни 90 минути изиграха вратарят Евгени Караманов и защитникът Георги Хашев. В 69-та минута Жак Коен се пребори пред наказателното поле на домакините за една подадена към него топка, преодоля прекия си пазач и с техничен удар преодоля съпротивата на вратаря за 1:0.

Само 6 минути по-късно от неразбирателство в защитата на Нефтохимик се възползва Кирил Вълев, който отбеляза изравнителното попадение в мача. До края на два пъти гостите имаха добри възможности за отбелязване на гол, но пропуски направиха Станимир Митев и Хюсеин Филипов.