Нефтохимик записа победа и загуба срещу Несебър

IMG_2010-SmallЮношите младша възраст на Нефтохимик победиха Несебър с 2:0, в среща от 17 кръг на първенството, която се проведе днес, на стадион Долно Езерово.
„Шейховете“ поведоха през първото полувреме, след перфектно изпълнена дузпа на Асан Ахмед. Наказателният удар в полза на домакините бе отсъден, след като Ахмед бе спънат в наказателното поле. През втората част момчетата на треньора Тодор Койчев решиха резултата, след точно попадение на Йолиян Милков.
По същото време децата, родени през 2003 г. на Нефтохимик гостуваха на връстниците си от Несебър, в среща от 10 кръг на първенството. Макар че превъзхождаха съперниците си, шансът не бе на страната на „шейховете“ и те отстъпиха с 1:0.
През първото полувреме те имаха шанс да поведат, но Богослав Панов, Християн Панов и Адем Шериф пропуснаха да се възползват от добри положения за гол. Втората част премина отново под диктовката на гостите, но в 50-та минута грешка в защитата им костваше победата в двубоя и позволи на несебърлии да решат резултата в своя полза.