Нефтохимик започва подготовка за мача със Славия

_R1W9635Днес от 18 часа отборът на Нефтохимик започва подготовка за поредното си изпитание в елита. В петък съперник на шейховете ще бъде тимът на белите от столицата, а мачът отново е с начален час 21.00.

След победата над Черноморец, целия отбор на нафтата отпразнува подобаващо победата над градския съперник в елитно нощно заведение, почти до сутринта. Въпреки малкото време за почивка след това обаче всички футболисти бяха точно навреме за възстановителната тренировка след мача. Играчите бяха разделени на две групи, като футболистите, които играха по-голямата част от мача въртяха обиколки около терена, а другите направиха игра в квадрати. След това всички се включиха в двустранна игра, в която паднаха изключително много голове, за кеф на няколкото фенове, които изгледаха заниманието отстрани.

Въпреки горещото време, в играта се включиха старши треньорът Валерий Дамянов и неговите помощници Станимир Димитров и Антон Спасов, които се отчетоха с няколко майсторски попадения, а Димитров показа и завиден рефлекс в рамките на вратата.

Днес футболистите подновяват заниманията си за седмицата в 18 часа, а за утре са насрочени две тренировки на базата в Долно Езерово.