Нефтохимик започна подготовка за реванша с Пирин

Отборът на Нефтохимик проведе първо занимания за новата седмица. Играчите първо направиха здраво тичане, а след това бяха разпределени на три отбора и изиграха блиц турнир.
По време на заниманието старши треньорът Димчо Ненов изкъсо следеше изявите на своите футболисти да поддържат висок ритъм на играта. След няколко разменени гола играчите сами вдигнаха оборотите и се включиха здраво в мачлетата. След като всеки отбор изигра по две полувремена от по 20 минути със своите съперници, футболистите продължиха с възстановителни упражнения, които проведе помощникът на Ненов – Тошко Киселичков.

В края на тренировката Ненов обясни, че въпреки многото време до мача с Пирин Гоце Делчев, който е последен за годината, футболистите отсега трябва да започнат с нагласата за него.
– Видяхме, че Пирин е много грамотен отбор, играе твърдо и до последния момент се бори на терена. За да го отстраним, трябва да сме максимално мотивирани и да използваме оръжията на съперника не по зле от негo – сподели Ненов. Казах на момчетата, че е много рано за ваканция, а напротив – трябва да мислим за последния мач, който е важен за нас”-завърши треньорът.