Нефтохимик играе с Мастер в сряда

IMG_3382Отборът на Нефтохимик ще изиграе утре поредната си контрола. Съперник на шейховете ще бъде тима нa Мастер, който има амбицията да се пребори за призово място и промоция в Б футболната ни група. Щабовете на двата клуба се разбраха да играят в сряда от 11.30 на Кампуса до Сарафово.

Продължава подготовката на Нефтохимик за пролетния полусезон. Треньорският щаб е доволен от старанието на всички футболисти, които се влагат максимално в тренировките. Трима от играчите тренират на облекчен режим. Това са Христо Лемперов и Емануил Манев, както и започналият подготовка в началото на седмицата Цветан Димитров. Продължава физиотерапията на един от основните играчи на тима Стамен Ангелов, който разтегна бедрен мускул и ще се възстановява поне до средата на този месец.

В същото време от клуба ще дадат възможност на тримата останали на проби Милен Гамаков, Хюсеин Филипов и Жак Коен да се докажат срещу Мастер, преди да им бъде предложен договор. И тримата оставят много добри впечатления до момента и няма да е чудно, ако от новия сезон облекат зеления екип.
Днес отборът тренира двуразово. Сутрешното занимание за сила и издръжливост бе на стадиона в Славейков, а следобедното ще се проведе на Кампуса до Сарафово.