Нефтохимик играе с Черно море на Тича утре от 15 часа

20130213_beroe-nafta_mechevОтборът на Нефтохимик продължава лагера си в курорта Слънчев бряг. Играчите са настанени при отлични условия в хотел в комплекса и имат всички условия за почивка и възстановяване. Тренировките на футболистите се провеждат на стадиона в Оризаре, който се намира на 10 мин от хотела. Теренът е в добро състояние, което позволява на спортно-техническия щаб на тима да изпълнява заплануваните задачи по време на тренировките.

Днес отборът проведе една тренировка, а следобед футболистите получиха почивка.
В отбора единствено вратарят Цветан Димитров и Юри Иванов се подготвят отделно от основната група. Димитров все още има да наваксва в подготовката си след контузията в коляното, докато защитникът от следващата седмица отново ще бъде на разположение на старши треньора в тренировките. Стамен Ангелов и Диян Лефтеров, които също доскоро имаха проблеми с травми вече са напълно готови за игра и се подготвят на пълни обороти за началото на полусезона.

Утре сутринта отборът ще замине за Варна, където ще изиграе предпоследната си контрола преди официалните мачове през пролетта. От 15 часа на стадион Тича младият бургаски тим ще срещне елитния Черно море Варна. Всички футболисти на Нефтохимик ще бъдат на разположение на треньора Димчо Ненов, но той ще прецени кои от тях да влязат в игра.

Поради падналите валежи и за да се запази тревната настилка на стадион Лазур, мачът с Амкар Перм в понеделник най-вероятно ще се играе от 15 часа на един от затревените терени на кампуса край Сарафово.