Нефтохимик излиза на лагер в Слънчев бряг

IMG_2417Последните дни преди старта на първенството отборът на Нефтохимик ще изкара в лагерна обстановка. Така футболистите ще са максимално подготвени за началото на полусезона.

Лагерът ще се проведе в Слънчев бряг, където преди време се подготвяха отбори не само от страната, но и от много европейски страни. Ръководството е осигурило и много добри условия за тренировки, като ще се ползват затревени терени в района. Три двубоя ще изиграе Нефтохимик по време на лагера в черноморския курорт – с Раковски на 20.02., Черно море Варна на 23.02 и с Амкар Перм на 25 февруари.

По време на лагера програмата ще бъде като преди всеки мач, с тренировки, видеоанализи, разбори, тактика, теория.След двубоя с Берое в отбора няма контузени футболисти и всички тренират на пълни обороти. Все по добре се чувства Стамен Ангелов, който се готви самостоятелно, но ще бъде готов за последните два мача в подготовката и съответно за началото на полусезона. Единствен Диян Лефтеров все още не е започнал тренировки след травмата в коляното, която получи по време на контролата с отбора на Хасково през миналата седмица. С Нефтохимик вече тренира най-новото попълнение Мирослав Енчев, който ще дебютира за Нефтохимик в предстоящите контроли.