Нефтохимик и Етър не се победиха

Нефтохимик и Етър завършиха наравно 1-1 в последната контрола на бургаския тим на подготвителния лагер в Трявна. Проверката се игра в Дряново, като за Нефтохимик мача заради контузии пропуснаха Георги Чакъров и Михаил Орачев.

И двете попадения паднаха през първото полувреме, като футболистите на Етър успяха да открият резултата още в 10-та минута, когато бившия футболист на Нефтохимик Петър Димитров изпълни точно дузпа. След гола „шейховете“ натиснаха и в 35-та минута също получиха шанс да изпълнят единадесет метров наказателен удар. Любомир Божинов беше безпощаден и успя да изравни 1-1.

През втората част ст. треньора на Нефтохимик Димчо Ненов направи много смени, като двамата централни защитници Яни Пехливанов и Петър Патев почувстваха болки и също бяха заменени. До края на мача и пред двамата вратари не се случи нищо интересно и резултата остана непроменен 1-1.

Утре по обед Нефтохимик се прибира в Бургас, като в събота, 16 юли ще се изиграе предпоследната контрола на отбора. Съперник ще е тимът на Несебър, а мача ще се играе от 18:00 часа на тренировъчната база „Кампус“ в кв. Сарафово.