Нефтохимик и Несебър ще спорят за купата на Поморие

IMG_7130 (Small)След като се наложи над отборите на Поморие и Спартак /Плевен/, Нефтохимик ще спори за първото място в турнира Pomorie cup с тима на Несебър. „Делфините“ станаха победители в своята група, след като днес надделяха над Созопол с 2:0.

Дербито ще се играе на 13 февруари /събота/, от 15:00 часа, на стадион Поморие.

„Ние започнахме зимната си подготовката с контрола с Несебър. За мен това е много добър отбор, отбор от ниво Б група. Момчетата се познават, надявам се да няма конфликти както в първия ден от турнира, да играят футбол и който е по-добър ще победи. Аз се надявам ние да победим, но резултатите от турнира не са от значение. Важно е да се подготвим така, че в първенството всички отбори да бъдем на ниво.

Доволен съм от представянето ни до сега, заради желанието и характера, който показват момчетата. Като игра има много още да усъвършенстваме. Имаме много пропуски от тактическо и техническо естество, но като желание и като физическа подготовка, това което виждам ми се понрави. Технически и тактически имаме да работим страшно много, за да добием много по-добър вид.“ – каза наставникът на „шейховете“ Диян Петков.