Нефтохимик намери решение за вратарския пост

442px-Karamanov,_EvgeniОт днес с отбора на Нефтохимик започна тренировки вратарят Евгени Караманов. Той идва като свободен агент. Двайсет и шестгодишния футболист е добре познат на старши треньора Димчо Ненов, като под негово ръководство натрупа опит с отбора на Сливен в А и Б футболна група. Вратарят ще бъде алтернатива на Божидар Стойчев, докато Цветан Димитров лекува травмата си в коляното. С привличането му нафтата изпълни плана си за засилване на конкуренцията в рамката, което отговаря на амбициите на отбора за влизане в А футболна група.
Още двама играчи попълниха групата на отбора днес. Към Нефтохимик се присъединиха Румен Николов и камерунецът Борис Ачан. Два дни на облекчен режим ще води занимания Емануил Манев, който има болки в петата. Според лекаря на тима Димитър Желязков, младежкият национал ще е напълно възстановен до два дни и ще може да вземе участие в първата предсезонна контрола в събота срещу Созопол.
Утре отборът ще тренира на спортен комплекс Славейков, където играчите ще имат общофизическа подготовка. Следобедната тренировка е предвидена на затревения терен в Долно Езерово.