Нефтохимик победи на терен без тревна настилка (СНИМКИ)

Отборът на Нефтохимик победи с 2:1 като гост Бяла река (Тополица). Срещата се изигра на стадион без тревна настилка, но пред добър зрителски интерес в Айтоското село.

Капитанът Мартин Мечков отбеляза с глава за 1:0. До края на полувремето пред гола се разминаха няколко играчи на бургазлии. В края на първата част вратаря на Нефтохимик Димитър Тодоров отбеляза за 2:0 с гол от близо 60 метра.

През втората част след разбъркване домакините успяха да върнат едно попадение за крайното 2:1 за Нефтохимик.

Много съм доволен от момчетата, въпреки тежкия терен на който не може да се играе футбол успяхме да се адаптираме и да отбележим два гола. Поздравявам ги за характера, който показаха и в мача, с Монтана в четвъртък и в днешния, коментира старши треньора Станислав Жеков след мача.

Състав на Нефтохимик: Димитър Тодоров, Стелиян Тодоров, Светослав Славов, Пламен Бояджиев, Димитър Шопов, Пламен Славилов, Алекс Димитров, Алекс Попов (Айдън Ариф), Стилян Кръстев, Мертин Дикмешефкет (Георги Бачев), Мартин Мечков.

Следващата седмица в събота от 14:30ч в последен мач от полусезона Нефтохимик приема основния конкурент за първата позиция тим на Русокастро.

Благодарим на нашите верни фенове за подкрепата!