Нефтохимик поднася своите извинения на феновете на отбора

Днес Съвета на Директорите на Нефтохимик се събра след като снощи тимът претърпя унизителна загуба при гостуването си на ЦСКА-София. На сбирката бе взето решение да се даде кредит на доверие на треньорския щаб и да се продължи по предначертания план.

След срамната загуба от ЦСКА-София с 1:5 в мача от третия кръг на Първа Лига, ръководството на Нефтохимик, заедно с треньорския щаб и всички футболисти поднасят своите извинения на верните фенове на отбора.

Ето и какво гласи съобщението:

„Знаем, че подобна игра и срамни загуби са недопустими за клуб с над 50 годишна история. През последните години, когато преминахме през всички кръгове на Ада сме благодарни само за едно, че ВИЕ, уникалните фенове на отбора сте били винаги зад нас и благодарение на ВАС ПФК Нефтохимик оцеля. Силно се надяваме подобни загуби да не се повтарят и ВИ обещаваме, че още в следващия мач ще покажем мотивация и игра, която подхожда на Нефтохимик Бургас. През лятната пауза в отбора дойдоха 20 нови попълнения и за всички бе ясно, че началото ще е много трудно. Нека обаче това трудно начало да не ни демотивира, а напротив, всички да продължим да сме едно цяло и да излезем от тази трудна ситуация! Така, както сме го правили винаги…ЗАЕДНО!“