Нефтохимик подписа с Иван Цачев и Атанас Кръстев

ca4kataikrastevЗащитникът Атанас Кръстев и нападателят Иван Цачев ще подсилят Нефтохимик от следващия сезон. Днес двамата футболисти подписаха със „зелените” за една година, като договорите им са с опция за продължаване.

„Иван Цачев идва от Монтана. Притежава добра визитка за българското първенство. Юноша е на Левски, играл е още в отборите на Пирин (Благоевград), Славия, Калиакра и Добруджа. Качествен футболист, който ще направи разликата в атака. Отлични отзиви чух и за Наско Кръстев. Външен футболист, може да играе както отляво, така и отдясно. Последно игра в Хасково – титуляр в А група. Надявам се с тези двама футболисти да вдигнем класата на отбора”, коментира за клубния сайт спортно-техническият директор Костадин Джамбазов.

„Приех заради добрата организация и амбициите на отбора за влизане в А група. Това, което ме впечатли още са феновете и перспективата, която дава Нефтохимик. Ще дам всичко от себе си за този отбор, надявам се да побеждаваме във всеки мач и да се върнем в А група”, каза Иван Цачев.

„Всеки знае, че Бургас е футболен град. Дойдох тук, ръководството настояваше за мен. Имах и други възможности, но тук бяха най-настоятелни и се надявам след година отборът да се върне там, където му е мястото – а именно в А група”, добави Атанас Кръстев.