Нефтохимик представи официално новия треньорски щаб на клуба

IMG_3424 (Small)

 

IMG_3446 (Small)На пресконференция, организирана от Нефтохимик, бяха представени официално новият старши-треньор Диян Петков и неговият помощник Димчо Ненов. Изпълнителният директор на клуба Мартин Бошнаков приветства треньорите и им пожела успех: „Ръководството им гласува пълно доверие и вярваме, че те са хората, които могат да помогнат на отбора да се върне там, където му е мястото, както и да върнат хората, които обичат футбола на стадиона.“ – каза Бошнаков. Той допълни, че все още нищо не е загубено и е възможно отборът да излезе на по-горно място в класирането. Изпълнителният директор призова феновете да подкрепят футболистите на стадиона в мача срещу Созопол.IMG_3444 (Small)

Старши-треньорът Диян Петков изрази радостта си, че се завръща в клуба на „зелените“. „Това е моят роден отбор, тук израснах. Бил съм треньор в този клуб и тук е мястото да опровергая нещо, което ми тежеше през годините. Тогава ме набедиха, че умишлено съм саботирал отбора на мача срещу Своге, което е абсурдно“ – каза новият старши-треньор.  Той не отрече, че състоянието на отбора не е добро, но заяви, че ще направи всичко възможно до края на годината да се изкачи нагоре в класирането и най-вече да си върне феновете. „Футболистите не са слаби, има дисбаланс в селекцията. Всеки от тях до края на годината трябва да покаже, че заслужава мястото си в отбора и да се бори да остане в него. Ако всичко е нормално, през зимата ще се опитаме да подсилим отбора IMG_3460 (Small)и с други хора. Ще обърнем внимание и на отбора от юношеската група, ще взимаме футболисти да тренират с нас.“– допълни той.

„Всичко е въпрос на работа, условията в клуба са отлични“ – заяви новият помощник-треньор Димчо Ненов. Той не скри, че веднага е приел поканата на ръководството на клуба и подчерта, че за да има успехи, ръководството, треньорите, футболистите и феновете трябва да бъдат единни.