Нефтохимик представя отбора днес на Лазур

Днес от 18 часа на стадион Лазур Нефтохимик ще изиграе контрола с тима на Мастер, преди която официално ще бъде представен тима за новия сезон.
Бившият нападател на Ботев Пловдив Атанас Курдов ще облече зеления екип в днешното официално представяне на отбора на стадион Лазур. Преминалият през Байер Леверкузен и Винтертур 23 годишен футболист от два дни тренира с „нафтата” и е въпрос на разговори да сложи подписа си под договор с отбора. Голмайсторът на Ботев Пловдив от последния сезон е желан от треньора Димчо Ненов, който продължава да търси офанзивни футболисти за отбора. Предстоят разговори между изпълнителния директор на Нефтохимик Благомир Митрев и агента на играча, относно оставането му в отбора на „шейховете”.

В днешното представяне Димчо Ненов няма да може да разчита на двама от футболистите си, които лекуват контузии. Това са Михаил Георгиев, който е с разтежение и Станимир Митев – с болки в кръста. Всички останали играчи са на разположение и очакват да играят в контролата.

През седмицата стана ясно, че треньорът на нафтата няма да разчита на двама от футболистите, които бяха на проби – Костадин Аджов и Мартин Жеков. В същото време от спортно-техническия щаб на отбора усилено търсят съперник за контролен мач през следващата седмица.

Днешното представяне на Нефтохимик в контрола срещу бургаския Мастер ще започне в 18 часа на стадион Лазур.