Нефтохимик пробва тактиката за Пирин срещу Свети Никола

При отлично време и добър терен, Нефтохимик и Свети Никола изиграха контрола пред около 100 зрители. Всички, които изгледаха срещата получиха от административния директор на клуба Станчо Цонев новите календари на отбора.

Мачът ще се запомни най-вече с коректната игра и красивите комбинации при многото положения пред вратата на аматьорския тим. Димчо Ненов пусна в мача всички свои футболисти, които показаха завидно желание за игра, въпреки приятелския характер на мача. С хет-трик се отличи Живко Петков, а два гола отбеляза Петър Колев. Голове за нафтата вкараха и Румен Николов, Димитър Благов, Емануил Манев и Стоян Стоянов.
След мача Димчо Ненов благодари на тима на Свети Никола за коректната игра и полезната проверка, която изиграха двата отбора.

„Резултатът от мача е без значение. Много съм благодарен на ръководството на Свети Никола, че се отзова на поканата ни за тази учебна игра. Приятно съм изненадан от повечето наши футболисти, които изиграха мача като официална среща, с раздаване и концентрация. Сега пускаме момчетата в тридневна почивка и ще се готвим за важния мач в неделя срещу Пирин”, сподели старши треньорът на Нефтохимик.

Отборът на Нефтохимик получи почивка до вторник, когато играчите се събират за първа тренировка през седмицата.