Нефтохимик пусна изгодни абонаментни карти за новия сезон

kolaj_karti_newНовият футболен сезон със сигурност ще донесе на бургазлии много емоции и зрелищни мачове. Градът най-после ще има представител в Елита, след години затишие. Най-добрите отбори в страната отново ще  гостуват в Бургас и ще вдигат адреналина на стадион Лазур. Нефтохимик от своя страна ще се опита да върне на съгражданите си радостните мигове от славните си времена и отново да ги накара да се гордеят с отбора си.

Пълният стадион ще мотивира нашите момчета, да се представят на високо ниво, затова ръководството на клуба взе решение да предостави на гражданите и гостите на Бургас най-изгодни условия, за да се наслаждават на всеки шампионатен мач.

Абонаментната „Зелена“ карта за цялата състезателна година ще осигурява достъп до всички сектори, с изключение на Супер ВИП и ВИП ложите и ще се продава на цена от 80 лв. Това е огромен жест към любителите на футбола, защото картата ще им даде възможност да гледат всички мачове от редовния сезон и плейофите, както и срещите от турнира за Купа България. Билетите ще се продават на цени от 6 до 10 лв в зависимост от противника. Пенсионерите и учениците ще се възползват от  50-процентно намаление, а децата под 7 години, с придружител, ще влизат безплатно.

„Сребърната ВИП“ карта ще струва 600 лв. и ще дава на своите притежатели място във ВИП ложите, кетъринг и паркомясто. Комфортът, който ще осигурява „Златната ВИП“ карта, ще струва 1500 лв. Тя ще предлага места във „Супер ВИП“ ложа, кетъринг и ВИП паркомясто.

Абонаментните карти за сезон 2016/2017 ще бъдат пуснати в продажба от следващия понеделник (11 юли). Всички желаещи ще могат да закупят своята карта от Спортен център „Изгрев“ /зад „Велека“/, ет.2, офис „Нефтохимик“, всеки делничен ден, от 10:00 до 17:00 ч. Телефон за контакт – 0877259872.

Нека отбележим подобаващо дългоочакваното участие на Бургас и Нефтохимик във футболния елит на страната! Да покажем на цяла България, че Бургас заслужава мястото си сред първите! Да напълним стадион Лазур!

ЦЕНОРАЗПИС СЕЗОН 2016/2017

Зелена карта – 80  лв.

Осигурява достъп до всички сектори, с изключение на СУПЕР ВИП и ВИП ложите, за всички домакински срещи от редовния сезон, плейофите и турнира за Купа България

Сребърна ВИП карта – 600 лв.

Осигурява достъп до ВИП ложите, кетъринг и паркомясто, за всички домакински срещи от редовния сезон, плейофите и турнира за Купа България

Златна ВИП карта – 1500 лв.

Осигурява достъп до СУПЕР ВИП ложа, кетъринг и ВИП паркомясто, за всички домакински срещи от редовния сезон, плейофите и турнира за Купа България

Стандартен билет – от 6 до 10 лв.

Осигурява достъп до всички сектори, с изключение на СУПЕР ВИП и ВИП ложите

ПФК Нефтохимик си запазва правото на промени в цените за конкретни мачове