Нефтохимик с жест към своите ветерани

Нефтохимик Бургас показа уважение към ветераните на клуба, като ден преди първия домакински мач на отбора срещу Дунав Русе, раздаде безплатно абонаментни карти за целия предстоящ футболен сезон.  Пропуски получиха над 50 бивши играчи, треньори и ръководители на бургаския тим, като абонаментните карти ще важат за всички домакински мачове на Нефтохимик за сезон 2016/17.

Абонаментни карти получиха и ветераните, които през далечната 1962 година са носели екипа на Нефтохимик. Това са: Йордан Стоянов, Атанас Костов, Александър Черкезов, Никола Гергинов, Киро Киров, Стоян Пейчев, Тодор Купенов и Димитър Иванов.

Днес от 19:00 часа Нефтохимик приема Дунав Русе в среща от 2-я кръг на Първа Лига. Цените на билетите са 6 лева, като за пенсионери и ученици цената е 3 лева. Билетите ще се продават на каси 1, 2 и бариера на стадион „Лазур“, както и на подвижния фен магазин на „зелените“, който днес ще е разположен пред горните входове на стадиона. В него освен билети, ще се продават и фен артикули на Нефтохимик.